Schæferhvalpe sælges

Schæferhvalpe til salg - Hanhvalpe

Yuma vom Nessenberg og Orlando Aukstagirio Aidas er forældre til vores dejlige O-kuld født d. 22. maj. Der er 7 hvalpe i kuldet og de fleste hvalpe er forlængst flyttet hjemmefra. 

Der er stadig 1 han, Osmond som ønsker sin egen familie.

Osmond bliver naturligvis trænet og socialiseret i forhold til sin alder og udvikling. Han går pænt i snor og kommer ved indkald. Vant til både at være indenfor og i hundegård.

Osmondgår til træning i Schæferhundeklubben og er også vant til at køre med i bil og i hundetrailer. 

Osmond har været på skue i hvalpeklasse, hvor han af den tyske dommer fik en rigtig god beskrivelse. Hans opførsel i ringen sammen med andre hanner er fortrinlig.

Osmond er selvfølgelig med DKK stamtavle, chippet og registreret i Dansk Hunderegister, har fået ormekur og er vaccineret incl. rabies.

Der medfølger sundhedsbog, EU-pas og en fin hvalpepakke. 

Klik for mere info om forældrene: 

Orlando Aukstagirio Aidas 

Yuma vom Nessenberg

Schæferhvalp til salg - Tævehvalp

Charlotte vom Violenhof fik et fint kuld med Erasmus vom Holtkämper Hof. Flere af hvalpene er solgt til kræsne og kvalitetsbevidste købere i USA. Burgenda's Papillon er blevet hos os som mulig ny avlstæve. Det ser dog ud til at hun bliver lidt for stor og derfor har vi besluttet, at Papillon skal finde en ny familie.


Papillon er en aktiv, som vi har meget store forventninger til og som en erfaren, målrettet hundefører kan nå helt til toppen med. Den vigtigste grundsten sammen med en robust fysisk sundhed, er dog et godt væsen og evnen til at være en velafbalanceret, god familiehund.


Papillon går til træning i Schæferhundeklubben, hvor hun udover lydighedstræning også har været med til sportræning flere gange. Hun har også været til sit første skue i hvalpeklasse og den tyske dommer gav en fin beskrivelse.


Papillon er født d. 4. juni og hun er klar til nyt hjem.

Schæferhvalpe til salg - Tævehvalpe

Her er igen et kuld i international topklasse fra den kendte og meget erfarne tyske opdrætter Napte-Emmer-Eck. Der er stadig mulighed for at vælge mellem to tæver.


Ligesom i vores O-kuld er der tale om hvalpe efter Orlando Aukstagirio Aidas. Moderen til hvalpene er Wesa vom Nessenberg, (foto til højre) som er en af de bedste døtre efter VA2 Zet vom Napte-Emmer-Eck. Og ja, hun er ganske rigtig søster til Wotan, som er far til Evers hvalpe i næste afsnit.


Det er et kuld, som vi har meget store forventninger til og som en erfaren, målrettet hundefører kan nå helt til toppen med. Den vigtigste grundsten sammen med en robust fysisk sundhed, er dog et godt væsen og evnen til at være en velafbalanceret, god familiehund.


Hvalpene er født d. 18. juni og de er klar til nye hjem.

Schæferhvalpe til salg - også langstockhår

Haus Xaronas Everest har d. 30. august fået et flot kuld hvalpe med Wotan vom Nessenberg. Der er 5 hanner (2 langstockhår) og 3 tæver (1 langstockhår).


Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra. Mens de venter på deres nye familier, går de til træning i Schæferhundeklubben. De får afvekslende miljøtræning, bl.a. har de været på besøg på plejehjem og en eftermiddag i MaxiZoo.

Ever, som hun kaldes, bor hos Inga og Allan. Det er også her, hvalpene kan besøges. Der er flere billeder på Facebook gruppen "Schæferhvalpe fra Ever".

Hvalpene er selvfølgelig med DKK stamtavle. De er chippet og registreret i Dansk Hunderegister. De har fået ormekur og er vaccineret incl. 12-ugers vaccination. Der medfølger sundhedsbog og en fin hvalpepakke. 

Klik for mere info om Ever og Wotan:

Haus Xaronas Everest

Wotan vom Nessenberg 


unsplash