K- & L-kuld

K-kuld: Vestegnen's Bambam og Charlotte vom Violenhof

Charlotte vom Violenhof fik 8 flotte hvalpe i sit 1. kuld. Der er 2 hanner og 6 tæver i kuldet. Udover den forventede stockår pels (korthår), så er der også flere langstockhårede hvalpe i dette kuld. 

Charlotte er en meget smuk tæve med en fantastisk stærk afstamning. Hun er af den klassiske type schæferhund, som er meget eftertragtet.

Far: Vestegnen’s Bambam (IPO3, AK-DE) HD:A og AD:0, DNA

Mor: Charlotte vom Violenhof (WT) HD:A og AD:1, DNA 

Dette kuld, vil udover smuk pigmentering også have gode drifter og kan blive fremragende træningspartnere. Først og fremmest med et dejligt sind og et tiltalende temperament, der gør dem velegnede som familiehunde. Hvalpene har gennemgået The Biosensor Program i deres første tid og det er vores erfaring, at det har en positiv indflydelse på hvalpenes udvikling og psykiske robusthed senere i livet.

Burgenda’s Kiddo

Burgenda’s Klokkeblomst

Burgenda’s Kairos

Burgenda’s Kairos

Burgenda’s Kownta Strike

L-kuld: Baxter vom Türkheimer Schloss og Burgenda's Daydream Believer

Burgenda's Daydream Believer fik 5 herlige hvalpe i dette kuld. Der er 3 hanner og 2 tæver i kuldet. Flere af hvalpene ser ud til at blive langstockhåret. Det ser vi frem til med stor spænding, for Daydream har allerede to meget flotte langstockhårede sønner fra tidligere kuld.

Far:  Baxter vom Türkheimer Schloss (WT) HD:A og AD:0, DNA

Mor: Burgenda's Daydream Believer (BH, BGB) HD:A og AD:0, DNA 

Vi har store forventninger til dette kuld, som er det første kuld efter Baxter. Derudover er det også det første kuld børnebørn efter Kingsley vom Elbe-Saale-Winkel.  Vi glæder os meget til at følge udviklingen af hvalpene efter vores Henko-datter og vores Kingsley-søn. Udover deres smukke og racetypiske ydre, så har hvalpene også alle forudsætninger for at begå sig på udstilling og som træningspartnere i brugshundesporten. Men først og fremmest et tiltalende temperament, der gør dem velegnede som familiehunde.

Daydream med sine lækre hvalpe

unsplash