M- & N-kuld

N-kuld: Kingsley vom Elbe-Saale-Winkel og Burgenda's Beauty Beast

Burgenda's Beauty Beast fik 7 flotte hvalpe i sit 3. kuld. Der er 4 hanner og 3 tæver. Der er endda både en langstockhåret han og en langstockhåret tæve.

Det er Beautys sidste kuld og derfor har vi udset en efterfølger, som vi håber vil komme til at ligne sin mor og med et tydeligt præg af sin fantastiske far. Vi har oplevet Kingsley ved mange lejligheder og er ovenud begejstret for ham.

Mere om Kingsley her:

https://schaeferhunden.eu/winsis_x/winsisshowdog.php?tp=5&bb=&id=2331515 

Kingsley TSB til BSZS 2021https://www.youtube.com/watch?v=CICYTvTjUBU

Far: Kingsley vom Elbe-Saale-Winkel (IGP3 AK-DE) HD:A og AD:0, DNA

Mor: Burgenda's Beauty Beast (BH, AD, IBGH1, AM) HD:A og AD:0, DNA 

Hvalpene vil udover god pigmentering, også have gode drifter og kan blive dejlige træningspartnere. Vi forventer faktisk også nogle fine stjerneskud med stort potentiale som udstillingshunde. Først og fremmest med et tiltalende temperament og velegnet som familiehunde.

Hvalpene er født og opvokset indenfor. Som ægte sommerhvalpe tilbringer de meget tid i haven sammen med deres mor. 

Kingsley vom Elbe-Saale-Winkel VA2(BE) VA3(E) IGP3

Burgenda’s Nellie Olsson

Burgenda’s NATO Watchdog bor i Roskilde

M-kuld: Vestegnen's Bambam og Team Marlboro Nova

Team Marlboro Nova fik 1 enkelt flot hanhvalp i sit 2. kuld. Han er endda langstockhåret.

Det er Novas sidste kuld.

Far: Vestegnen’s Bambam (IPO3, AK-DE) HD:A og AD:0, DNA

Mor: Team Marlboro Nova (BH, AD, AM) HD:A og AD:0, DNA 

Marschall vil udover god pigmentering, også have gode drifter og kan blive en dejlig træningspartner. Først og fremmest med et tiltalende temperament og velegnet som familiehund. 

Marschall Singleton er født og opvokset indenfor. Som enebarn er det vigtigt at han også får socialisering med andre hunde og varierende oplevelser.  Han ville naturligvis have haft stor glæde af søskende at tumle med. Hans kæmpe fordel er, at han lige fra starten har fuld adgang til hele huset - altid. Han er jo nem at overskue. Begge hans forældre går sammen med ham og Bambam er en fantastisk hjælp til at præge den lille hvalp og lære ham gode manerer, herunder bidehæmning. Hans 3 måneder ældre halvsøster, Kiddo er også indenfor og de to hvalpe har stor fornøjelse af kontakten med hinanden gennem tremmelågen.

unsplash